Begona Alvares har venligst accepteret at dele hendes oplevelse af E-kvis besøget med os
Venlig hilsen
Ejnar Bundgaard Larsen
Formand for DPBO

De var der i tre en halv time, en læge og en lægesekretær.

De var venlige
Der kom ikke et eneste overraskende spørgsmål, vi har i gruppen gennemgået dem alle.
De roste mine standarder som jo er dem jeg har lavet sammen med jer.
Jeg nævnte at jeg ikke havde haft utilsigtet hændelser men at jeg var kommet til at sætte to patienter til på samme tid, og havde været i tvivl om jeg skulle melde dette, de sagde at det skulle man nok i fremtiden..
Jeg sagde at jeg ikke havde haft patienter med ukendte bivirkninger at jeg havde en som var blevet undersøgt somatisk og at man havde fundet forklaringen der, de sagde at man i fremtiden nok gerne ville have at vi meldte alle bivirkninger men det var ikke kommet som forslag endnu.
Jeg forklarede dem mine systemer med 1. Konsultation 2. Konsultation og udredning …osv.. Blodprøver mm…
De ville se hvordan jeg arbejdede med FMK
Jeg får endelig besked om syv uger men de var tilfredse, mente de jeg havde styr på det og at det var rart at være patient hos mig